İlçe Kadın Kolları olarak Belediye Başkan adayımız ve Belediye Başkanımız Ahmet Haşim Baltacı 'yı ziyaret ettik

Belediye Başkanımızı tebrik ziyareti

İlçe Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Baydar ve yönetimi olarak Belediye başkanımız Ahmet Hasim Baltacı 'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.
Belediye başkanımız Ahmet Hasim Baltacı ile Arnavutköy Ak Kadınların çalışmalarını ve başlayan yerel seçim maratonunu konuştuk.
AK Parti, 2002 yılından bu yana kurulan beşi genel, üçü yerel seçim olmak üzere 13 sandıktan da zaferle çıktı.  Bu başarının mimarlarından biri şüphesiz AK kadınlardır. Siyasete nezaket, muhabbet ve zarafet getiren AK Kadınlar arı gibi çalışıyor.Yaklaşan yerel seçimler için topyekûn harekete geçen kadınlar çalmadık kapı bırakmıyor.
Anlattıklarıyla hem kadınların siyasetteki gücünü ve hem de saha çalışmasının önemini ortaya koyan Belediye Başkanımız,Arnavutköy Ak Kadınların çalışmalarından dolayı müteşekkir olduğunu söyledi.
 Onun vizyoner, sorun çözen, projeci, samimi, esprili, mütavazi kişiliği toplumun her kesiminden kabul görüyor.Bu güne kadar yaptığı çalışmalar ve hizmetleriyle Arnavutköy halkının güvenini ve teveccühünü kazanan Belediye Başkanımız Ahmet Haşim Baltacı'ya Arnavutköy Ak Kadın olarak başarılar dileriz.